Property Dialog and multi monitor

Reports of bugs and issues with Phoenix.
David Martin
Member
Posts: 50
Joined: Thu Oct 07, 2004 12:39 pm
Location: Towanda, Pennsylvania, USA
Contact:

Property Dialog and multi monitor

Postby David Martin » Thu May 18, 2006 3:18 pm

When I change an item on the Properties tab of the Object Inspector that uses a drop down and the Object Inspector is on the second screen, then the drop down always shows on the right hand side of the first screen.
David Martin
Ivy League Software
Home of Ivy Route newspaper dealership software.

TechSupport
Site Admin
Posts: 809
Joined: Tue Sep 14, 2004 7:55 pm
Location: Mississauga ON, Canada

Postby TechSupport » Thu May 18, 2006 6:01 pm

Thanks.

I suspect that this will also probably happen with the code editor, grid control, and some of the other Custom property editors.


Return to “Phoenix Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest